Školska godina 2020/2021 je počela prijavite se na časove programiranja

Školska godina 2020/2021 je počela prijavite se na časove programiranja

Školska godina 2020-2021 je stigla. Kao što svaki roditelj zna, školska godina nije samo povratak u učionicu, veliki deo iskustva u školskoj godini čine i vannastavne aktivnosti.

Iskoristite najbolje školsku godinu 2021 i prijavite se na časove programiranja

Vannastavne aktivnosti i kursevi su prilika da deca da razviju naprednije veštine u oblastima koje su im posebno interesantne. Redovna školska godina ne nudi deci mogućnost da se usredsrede na razvijanje novih veština u oblastima koje ih zanimaju više od ostalih. Bilo da se radi o sportu, muzici ili kodiranju, roditelji moraju da gledaju izvan učionice da bi pronašli te dodatne mogućnosti za razvoj deteta.

Vannastavni programi takođe mogu pomoći na čitav niz drugih načina:

Oni mogu poboljšati akademske rezultate, posebno predmeti poput kodiranja koji će se često baviti matematičkim konceptima pre nego što se učenici prvi put susretnu sa njima u školi. Daju deci priliku da steknu nove prijatelje koji dele ista interesovanja kao i oni. Neguju veći osećaj odgovornosti i posvećenosti deci. Deci nude šansu da otkriju različite hobije koji bi se mogli pokazati kao prava strast, pa čak i kao buduća karijera.


      BeeTesla 2021. Sva prava zadržana.